تبليغات تبليغات تبليغات خرید هاست ارزان

افزودن فیتلر پیشرفته به جستجوی وردپرس

همه ما می دانیم که بطور پیش فرض جستجوی خود وردپرس خوب نیست. بنابراین اگر شما می توانید به کاربران خود اجازه دهید که نتایج را براساس دسته بندی و برچسب ها و طبقه بندی های سفارشی و نوع نوشته، فیلتر کنند، به کاربران در پیدا کردن مطالب کمک کرده اید. در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه یک فیلتر طبقه بندی شده داشته باشید.

 

چرا از فیلتر طبقه بندی شده آژاکس در جستجوی وردپرس استفاده می کنیم؟

جستجوی آژاکس سریعتر است و استفاده از آن رابط کاربری بهتری را فراهم میکند. به عنوان مثال یک وب سایت نمایندگی خودرو ممکن است طبقه بندی های سفارشی مختلفی از جمله انواع مختلف خودرو، محدوده قیمت، مدل و غیره داشته باشد و این امر باعث می شود که کاربران دقیقاً همان چیزی را که می خواهند پیدا کنند و مدیران وب سایت ها نیز می توانند محتوای وب سایت خود را سازماندهی کنند تا کاربران راحتتر آنها را پیدا کنند.

 

اولین کاری که باید انجام دهید نصب و راه اندازی افزونه Ajax WP Query Search Filter است. بعد از فعالسازی در بخش مدیریت یک آیتم منوی جدید با عنوان “Ajax WPQSF” خواهید دید. با کلیک کردن  بر روی آن به صفحه افزونه وارد می شوید و با کلیک بر روی Add New Search Form می توانید فرم جستجوی خود را ایجاد کنید.

 

در ابتدا باید یک عنوان برای فرم خود تعیین کنید برای تشخیص فرم خود. شما با استفاده از این افزونه فرم های متعددی را می توانید ایجاد کنید. پس از آن شما می توانید انواع نوشته از این فرم جستجو را انتخاب کنید. شما صفحات و نوشته های پیش فرض وردپرس را همراه انواع نوشته های سفارشی که در سایت خود دارید خواهید دید.

 

پنجره جدید ظاهر می شود و شما هر دسته بندی و طبقه بندی سفارشی را مشاهده خواهید کرد. شما می توانید یک برچسب برای طبقه بندی اضافه کنید. در نهایت یک نوع نمایش برای شرایط طبقه بندی را انتخاب کنید. شما می توانید آنها را در چک باکس ها یا منوهای کره کره ای یا دکمه های رادیویی نمایش دهید.

 

تب بعدی برای تنظیمات نتیجه و گزینه های دیگر است. در این قسمت شما می توانید یک جعبه جستجوی کلید واژه های مرسوم اضافه کنید. اگر کاربر یک طبقه بندی یا فیلد متای سفارشی را انتخاب کند و سپس یک کلمه کلیدی وارد کند، این افزونه جستجو را براساس کلمه کلیدی شروع می کند و انتخاب طبقه بندی و فیلد متای سفارشی توسط کاربر را نادیده می گیرد.

 

با این کار شما فقط یک کد کوتاه را مشاهده می کنید و در فرم جستجوی خود صرفه جویی می کنید. شما می توانید این کد کوتاه را در هر نوشته یا صفحه یا ابزارک جهت نمایش فرم جستجو اضافه کنید.

 

موفق باشید!

دسته بندی : آموزش ، وردپرس

لایف سرور تبليغات

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

انتشار یافته : بدون ديدگاه
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.